Mountain Power - ALPRETREAT med Gerti
Möt dig själv på vandringen i dem tyska alperna.
Jag bjuder in dig till en oförglömlig stark, renande och helande inre och yttre resa med alpernas enorma kraft.

Du kommer att vandra på höga höjder i den fantastiska tyska alpmiljön. Varje dag kommer du att uppleva nya vackra vyer och utöva yoga på alpängarna. Alpernas kraft och skönhet kommer att stärka dina sinnen och yoga kommer att låta dina energier flöda.
Under dessa gemensamma dagliga vandringar i tystnad, bort från vardagen, mobilen och hjärnans ständiga aktivitet, kommer du att använda dig av shamanska metoder och ceremonier. Shamanism och yoga vävs ihop i sin helhet.

Tystnaden under dem dagliga vandringarna främjar en intensiv förnimmelse av naturens skönhet. Du kommer att bli ens med den. Genom aktsamheten öppnas rum som låter sinnet komma till ro.

Vandringen i alperna innebär uppför och nedför för att komma till dem fina platserna och utsikterna. Det är viktigt att du har friska knä och lite styrka i dina ben, likaså en någorlunda bra kondition och uthållighet, så som en god hälsa. Det är en fördel om du är lite bekant med yoga och shamanism. En stor öppenhet och ödmjukhet inför denna spirituella resa är en förutsättning.

Hela veckan kommer du att bo på det vackra Berggasthof Kenzenhütte, på 1300m  höjd, som också är utgångspunkt för dem dagliga vandringar.
Veckan kommer du att avrunda i byn Schwangau, där du tillbringar en natt på ett vackert hotell (övernattning ingår ej i priset). Du som vill, kan njuta resten av dagen i en skön spa-miljö med blick mot Slott Neuschwanstein, där kropp och själ får landa innan resan går tillbaka till Sverige. (Spa ingår ej i priset). Eller du kan besöka det vackra slottet.(inträde ingår ej i priset).

Tid: 8-14 september 2024
Pris:14900.-kr (preliminär kostnad med reservation för ändringar) exkl. flyg, extra måltider/dryck och personliga önskemål
OBS: Maximalt 7 deltagare.

 
Anmälan gör du via mail: sunshine@seaside.se eller via sms +46 (0) 709909796. OBS: din plats för kursen är först säkrad när du har betalat in anmälningsavgiften 2000kr (bindande) på PG-konto 1557942-8, eller swishat på 1230550509 (Kom ihåg att ange ditt namn och önskad kurs).


Vid anmälning och för mer information, var vänlig kontakta mig

Gerti Förster
Tel. +46(0)709 90 97 96
sunshine@seaside.se