ALPRETREAT med Gerti
Möt dig själv på vandringen i dem tyska alperna.
Efter årets succé bjuder jag in dig till ännu en oförglömlig stark renande och helande inre och yttre resa med alpernas enorma kraft.

Vi kommer att vandra på höga höjder i den fantastiska tyska alpmiljön. Varje dag kommer du att uppleva nya vackra vyer och utöva yoga på alpängarna. 
Under dessa gemensamma dagliga vandringar i tystnad, bort från mobilen och hjärnans ständiga aktivitet, kommer vi att använda oss av shamanska metoder och ceremonier. Shamanism och yoga vävs ihop i sin helhet.

Vandringen i alperna innebär uppför och nedför för att komma till dem fina platserna och utsikterna. Det är viktigt att du har friska knä och lite styrka i dina ben, likaså en någorlunda bra kondition och uthållighet, så som en god hälsa. Det är en fördel om du är lite bekant med yoga och shamanism. En stor öppenhet och ödmjukhet inför denna spirituella resa krävs.

Hela veckan kommer vi att bo i en vacker stuga - Berggasthof Kenzenhütte, på 1300 m höjd, där också våra vandringar startar och slutar varje dag.
Veckan kommer vi att avrunda i byn, där vi tillbringar en natt på ett vackert hotell, där den som vill kan njuta dagen i en skön spa-miljö med blick mot Slott Neuschwanstein, där kropp och själ får landa innan resan går tillbaka till Sverige.

Tid:26.maj -2.juni och 15- 22 sept 2019 (OBS:med reservation för ändringar)
Pris: 10 800 SEK (preliminär kostnad med reservation för ändringar) exkl. flyg, extra måltider/dryck och personliga önskemål
OBS: Maximalt 8 deltagare.

 
Anmälan gör du via mail: sunshine@seaside.se eller via sms +46 (0) 709909796. OBS: din plats för kursen är först säkrad när du har betalat in anmälningsavgiften 2000 SEK (bindande) på PG-konto 1557942-8, eller swishat på 1230550509 (Kom ihåg att ange ditt namn och önskad kurs).


Vid anmälning och för mer information, var vänlig kontakta mig

Gerti Förster
Tel. +46(0)709 90 97 96
sunshine@seaside.se